9 Mart 2010 Salı

Forivia İş Planı Hakkında Bilgi

Bir önceki yazıda bu yazının konusunun Forivia İş Planının neden avantajlı ve güvenilir olduğunun üzerinden geçeceğimizi belirtmiştik. Şimdi bunu biraz açalım; 

Öncelikle doğrudan satış sistemleri tamamen grupların ve kişilerin satışlarından oluşan detaylı bir prim sistemi üzerine kurulu olduğu için firmanın şeffaf olması temsilciler açısından çok önemlidir. Çünkü ay sonunda elde edilecek olan kazanç diğer temsilcilerin satışları üzerinden geleceği için lider temsilcilerin bu satışları güncel olarak takip edebiliyor olmaları ve anlık satış durumlarını bilerek grubu daha kolay yönetip, yönlendirebilmeleri gerekir. 

Forivia bu konuda tamamen şeffaf bir sistem sunmakta ve temsilci kendi satış detayları haricinde alt gruplarında oluşan satışları da web sitesi üzerinden anlık görüntüleyebilmektedir. 

Bu sayede geliriniz prim dönemlerinde sürpriz bir şekilde karşınıza çıkmaz ve hesaplanan gelirinizi karmaşık sistemler sebebi ile kabullenmek durumunda kalmazsınız. Ay sonunda elde edilecek gelir önceden bilinebildiği için temsilci kazancında bir yanlışlık olduğunu düşünür ise Forivia ile temasa geçip kazancının nasıl hesaplandığına dair detaylı bilgi alabilir.  

Forivia, bu ve benzeri hizmetleri devamlı geliştirerek ürünlerini kullanan kişiler ile firma-müşteri ilişkisinin ötesinde bir bağ kurarak uzun yıllar devam eden bir memnuniyet sağlamayı hedefliyor. Bu yüzden temsilcilerini olabildiğince firmanın içinden kişiler olarak görüp, onların fikirleri ile işlerini rahat yapabilmeleri için yeni servis ve hizmetleri devereye sokarak devamlı bir iletişim içerisinde olmayı hedefliyor. 

Kısacası Forivia, ürünleri ile beraber sahibinin kullanıcıların kendisi olduğu bir marka olma yolunda ilerliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder