9 Mart 2010 Salı

Doğrudan Satış Nedir?

Doğrudan Satış, satış temsilcilerinin ürün ve hizmetleri genellikle evlerde veya sabit satış noktası olmayan diğer yerlerde, müşteriler ile yüz yüze gelerek doğrudan pazarlamasıdır.

Doğrudan Satış sisteminin en büyük avantajı kişilerin kendi işlerinin sahibi olmasının yanı sıra esnek çalışma saatleri ile kendi kazançlarını kendilerinin belirlemesidir. Ekonomik özgürlüklerini elde etmenin yanında sosyal çevrelerini genişletmeleri kişilerin maddi ve manevi olarak da mutlu olmalarını sağlayacaktır.

Buradaki en önemli nokta kişinin kendine en uygun sistemi seçmesi ve bu şekilde ulaşmak istediği hedefleri planlamasıdır.

Ürünlerin direk satışının yanısıra kişiler doğrudan satış sisteminde bir grup oluşturarak daha geniş çevrelere yayılma imkanına sahip olabilirler. İlk bakışta bu grubun kimlerden oluşacağı soru işareti gibi görünsede yanı başınızdaki iş arkadaşınız, kardeşiniz, kuzeniniz ve bunun gibi diğer tüm yakınlarınız aslında hali hazırda yanı başınızda kendiliğinden oluşmuş bir gruptur. Bu kişilerin de grubunuza katılarak gelir elde etmeleri ve dolayısıyla satış ağızının genişlemesi maddi kazancın yanı sıra etrafınızdaki yakınlarınıza liderlik etmiş olmanın mutluluğunu da yaşatacaktır. 

Bu ilk yazıda doğrudan satışın ne olduğu ve nasıl gerçekleştiğine dair yüzeysel bir bilgi edinmiş olduk. 

Bir sonraki başlıkta Forivia İş Planı'nın nasıl işlediği ve neden en avantajlı ve güvenilir sistemlerden birisi olduğunu öğrenebilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder