16 Mart 2010 Salı

Forivia İş Planı Hakkında Bilgi - 2

Doğrudan Satış firmaları Çok Katlı Pazarlama mantığı ile satışlarını desteklemektedirler. Bu yüzden her temsilci tüm gruplar arasında büyük önem taşır ve herkesin prim hesaplamalarına etki etme potansiyeli eşittir. Bu yüzden doğru sistem iyi çalışanı ödüllendiren ve yükselten sistem olmalıdır.

Bir grup liderinin açmış olduğu kol kendisinden hiçbir şekilde kopmamalı ancak sistem gereği eşit kazanç sağlamak adına aktif olan ve olmayan kolların getirisinin sistem tarafından adil bir şekilde dağıtılması gerekir.

Forivia'nın uyguladığı sisteme göre temsilcilerin kazançları tamamen yapılan iş ve verimlilik üzerine kurulu olduğundan oluşacak kazançlar adil bir şekilde temsilciler arasında dağıtılır. Bu kazanç tamamen gruplar içersinde oluşan satışa ve dolayısıyla ortaya çıkmış olan bir ticarete dayalı olduğundan, kazanç sağlanması herhangi bir minimum bireysel satınalma şartı ya da diğer engelleyici kriterlere bağlı değildir.

* Üyelik Aidatı
* Minimum Satınalma Şartı
* Kişisel Ekstra Harcama Gereklilikleri
* Pasif Hale Getirilme ve Satış Grubu Kaybetme

Yukarıda belirtilen hiçbir madde Forivia Satış Temsilcilerini, Grup Liderlerini ve diğer üyeleri bağlamaz. Dolayısıyla Forivia, sadece ticarete dayalı ve adil bir sistem sunarak temsilcilerine rahat bir çalışma ortamı sunmaya çalışmaktadır.

Bir sonraki yazımızda yine Forivia Temsilcisi olmanın avantajlarından bahsedeceğiz.

Sorularınız ve yorumlarınız için hem buradan hem de iletisim@forivia.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder